I den 22. runden av Serie A slo Inter Milan Fiorentina 1:0

29. januar 2024 Av billigefotbaG2024 0

Den 22. runden i Serie A har startet. Denne gangen spilles det borte mot Inter Milan. Fotballdrakt Inter Milan De utfordret Fiorentina. Selv om vinneren av denne kampen er avgjort, er det ikke mange mål som er scoret, men prosessen er fortsatt veldig intens. Ja, tross alt er begge lagene meget dyktige lag. Sluttresultatet var Inter Milan som beseiret Firenze med 1:0 fordel.

Kampens eneste mål ble scoret av Lautaro Martínez, nummer 10, i det 14. minutt med en heading fra skrå vinkel. Det første målet ble imidlertid scoret tidligere, men siden har ikke lagene scoret mål. igjen og til slutt vant Inter med denne lille marginen. I det 76. minutt hadde Fiorentina også en sjanse til å utligne, men Nicolás González sin straffe ble stjålet av keeperen til Inter Milan, og veteranen Yann Sommer bidro mye. Det var ikke lett for Inter Milan å komme unna med en knepen seier i denne kampen da de manglet viktige nøkkelspillere. Problemene med å holde ledelsen viste også styrken til denne fotballgiganten. Jeg lurer på om disse skadde spillerne kan komme tilbake til kampen. Tross alt, jo lenger spillet går, jo mer kritisk blir det.

En annen god nyhet er at Inter Milan vant denne kampen for å få 3 poeng og komme tilbake til toppen av tabellen. Billige Fotballdrakter De har vunnet 5 på rad i forskjellige konkurranser. Selv om de har en kamp mindre, har de fortsatt 54 poeng. Selv om line-upen ikke er ren, forbedrer den moralen betraktelig og viser deres iherdige ånd og styrken til de eksisterende spillerne. På den andre siden ligger Fiorentina på femteplass i Serie A med 34 poeng. Lagene foran oss er veldig sterke og har høye poeng, så det er vanskelig å slå dem.