Juventus og Sassuolo møtes i Serie A, hvem kan vinne?

23. januar 2024 Av billigefotbaG2024 0

Juventus og Sassuolo møtes i Serie A, Real Madrid Hjemmedrakt 23/24 og hvem som vinner denne kampen har blitt et diskusjonstema blant fans og media før kampen. Selvfølgelig håper begge lag å vinne denne kampen, men det er andre grunner. Foreløpig er Sassuolo under nedrykkspress, mens Juventus er nummer to i Serie A. De ønsker også å holde seg i førsteposisjonen med seier. Selv om det er 5 poeng bak lederne Inter Milan, har fortsatt større sjanse til å vinne.

Juventus har vunnet fem kamper på rad og har en utmerket rekord. Den siste kampen vant 4-0. Man kan si at moralen er overveldende. I tillegg til den sterke styrken, ønsker Sassuolo å De er fortsatt ikke enkle å beseire. På den annen side kan Sassuolo få fordelen i flere situasjoner, men Juventus har også en sterk kontringsevne, i mange tilfeller snur de motstanderen i andre omgang og vinner. Nå ser det ut til at det ikke er mye usikkerhet i denne kampen.Det sies at Sassuolo kommer til å score mål som gale fordi de blir tvunget til å ruse seg og deretter bli irriterte.Men faktisk er det også skummelt for Juventus å gå amok.

La oss se på Sassuolo igjen. De møter scoringspress og resultatene tilsvarer å stå på randen av nedrykk. Lagets prestasjon nå er fem seire, fire uavgjorte og ti tap, 14. plass i ligaen, noe som er veldig tragisk! Angrepsevnene er ikke som de pleide å være, og forsvaret er ikke noe å se på. Bare to poeng skiller dem fra nedrykksstreken, jeg lurer på om presset kan hjelpe dem å snu det til motivasjon.

Det skal imidlertid nevnes at Sassuolo fortsatt var veldig god i siste serierunde, Billige Fotballdrakter de hadde vanskelig for å beseire Fiorentina på hjemmebane, de hadde fortsatt fordelen i starten, selv om forsvaret som motstanderne laget senere var svært ubehagelig. . Men de vant i det minste, noe som også kan øke moralen deres.